Sløjfning af brønde for private og erhverv

Hos LT Miljø og Brøndboring har vi i mange år hjulpet med sløjfning af brønde for både private og erhverv. Vores mange års erfaring inden for blandt andet brøndboringer, grundvandssænkning og nye drikkevandsboringer er med til at sikre kvaliteten af vores arbejde, fordi vi har været i branchen længe.

Sløjfning af brønde for private

Har du brug for at få sløjfet en brønd i haven eller et andet sted? Årsagen kan være alt fra, at du ikke bruger den længere, eller at diverse miljøundersøgelser har vist, at den er forurenet.

Ofte er den rette løsning, der skal laves en sløjfning af den/de brønde, der er fokus på. Vi tilbyder vores ekspertise, så du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. Vi har høj faglig stolthed, og vi leverer ikke et arbejde, der ikke lever op til vores høje krav til kvaliteten.

Vi kan hjælpe, uanset om det er i dit helårshus eller i sommerhuset.

Sløjfning af brønde for vandværk eller erhverv

Det er ikke nok at kende til, hvordan man skal sløjfe en brønd, fordi det også kræver en viden om forholdene i undergrunden. Det er altafgørende, at grundvandet beskyttes mod forureninger, derfor skal du vælge en fagmand, der ved, hvordan hele sløjfningen udføres.

På den måde kan vi hos LT Miljø og Brøndboring være med til at sikre, at vi har rent drikkevand mange år ud i fremtiden.

Vi passer på vores miljø

Hos os er det vigtigt, at vi kun har professionelle fagfolk, der ved, hvad det vil sige at udføre et kvalitetsarbejde. Samtidig sikrer de, at alle de forskellige lag, der bores igennem, beskyttes mod en eventuel overfladeforurening.

Vi udfører sløjfning af brønde, der lever op til de forskellige krav på området. Samtidig er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, når vi skal levere et stykke arbejde til dem.

Har du brug for hjælp til sløjfning af brønde?

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om, hvilken type brønd du skal have sløjfet. Hvis du har brug for det, så kan vi også tage en snak om, hvordan vi har gjort det i forbindelse med tidligere sløjfninger af diverse brønde. Vi giver dig efterfølgende et tilbud på opgaven.