Skal du have lavet en grundvandssænkning?

Grundvandet kan nogle gange være en udfordring i forbindelse med bygge- og anlægsarbejde. Hos LT Miljø og Brøndboring kan vi løse det problem for dig, uanset om det skal være en permanent eller midlertidig grundvandssænkning.

Vi løser alle typer af opgaver inden for sænkning af grundvand, og kendetegnet for dem alle er, at vi har et stort fokus på kvaliteten af vores arbejde. Det er altafgørende, at det er erfarne og kompetente medarbejdere, der udfører arbejdet, fordi sikkerheden er i fokus.

Der er forskellige metoder til at sænke grundvandet på, og vi vurderer altid, hvilken der er den mest optimale for hvert projekt.

Metoderne dækker blandt andet over:

  • Afsænkning ved dræn og pumpesumpe.
  • Afsænkning ved sugespidsanlæg.
  • Afsænkning ved filterbrøndsanlæg.

Lad os hjælpe dig med en sænkning af grundvandet

Kontakt os med det samme, så tager vi en snak om, hvad det er, du har behov for i forbindelse med grundvandssænkning, så du kan fortsætte dit bygge- og anlægsarbejde. Hos LT Miljø og Brøndboring får du en samarbejdspartner med bred viden og erfaring på området, og som har kvaliteten og sikkerheden i fokus.

Samtidig tilbyder vi også at udføre arbejde inden for blandt andet:

Du har altid mulighed for at ringe til os, selvom vi måske ikke lige har nævnt netop dét, som du har brug for, at vi laver for dig. Vi udarbejder et tilbud til dig hurtigst muligt.