Alt inden for brøndboring

LT Miljø og Brøndboring er en virksomhed, der tilbyder diverse løsninger inden for brøndboringer og andre ydelser inden for miljø. Vores kunder dækker blandt andet over vandværker, virksomheder og private.

Vores erfaring er med til at sikre kvaliteten af det arbejde, som vi leverer. Du vil hurtigt opleve, at vi har høj faglig stolthed, og er detaljeorienteret, så sikkerheden samtidig er i top.

Vi udfører mange forskellige typer af boringer, som:

  • Sløjfning af brønde.
  • Montering af pumpeinstallationer.
  • Grundvandssænkning og boringer.
  • Nye drikkevandsboringer.
  • Vi kombinerer vores erfaring med teknologi.

Hos LT Miljø og Brøndboring har vi mange års erfaring med boringer. For at vi kan levere et arbejde af høj kvalitet, kræver det også, at vi får assistance fra den nyeste teknologi inden for brøndboringer. I nogle tilfælde vil der opstå udfordringer i forbindelse med boringerne, hvorfor vi har et stort lager af værktøj, der kan løse lidt af hvert.

Samtidig har vi også det rette udstyr, uanset hvilket underlag vi skal bore i. Det kan være alt fra sand og ler til kalk.

Din samarbejdspartner til vandværksarbejde

Vi håndterer alle opgaver inden for vandværksarbejde, der blandt andet dækker over vandprøver, drikkevandsboring, sløjfning af brønde og andre brøndboringer.

De forskellige løsninger vi leverer inden for vandværksarbejde er alle udført med fokus på detaljen. Vi ved, hvor afgørende det er, at alle processer bliver udført korrekt, så det ikke får konsekvenser efterfølgende.

Samtidig har vi fokus på sikkerheden, når vi arbejder med vores grundvand. Vores arbejde er blandt andet at sikre, at vores grundvand bliver ved med at være rent, så vi undgår forurening.

Lad os hjælpe dig

Hos LT Miljø og Brøndboring er vi en virksomhed, der altid har tid til at tage en snak med vores kunder. Det er altid en god idé at høre om, hvad det er, du har behov for, at vi løser for dig.

Du har altid mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud på netop dén opgave, vi skal løse for dig.

Vi udfører også arbejde inden for:

  • Nye drikkevandsboringer
  • Sænkning af grundvand
  • Jordprøver
  • Vandprøver.

Du kan helt gratis og uforpligtende indhente et tilbud på brøndboring. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.